İzleyiciler

10 Eylül 2012 Pazartesi

!!! YORUMSUZ !!!

Ünlü müzisyen Bob Geldof'un 22 yaşındaki kızı Peaches Geldof'un Nisan ayında dünyaya gelen bebekleri Astala ile Londra sokaklarında gezerken görüntülendi.
Telefonla konuştan Peaches Geldof, çocuk arabasının kaldırım çukuruna girmesiyle korku dolu anlar yaşadı.
Bir anda arabanın devrilmesiyle bebeği kaldırıma fırlayan genç annenin telefonu yine elinden bırakmaması dikkat çekti.

KAYNAK:HÜRRİYET GAZETESİ

9 yorum:

  1. yok artık elınde tutmayı gec konusmayada devam edıyo anne olcak bıde :(

    YanıtlaSil
  2. Ay yok artık yazık bebeğe yaaa ne biçim annenin eline düşmüş. Çocuk mocuk bakmasın bu ya ne bu böyle nasıl anne!!!???





    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Yazık çocuk top gibi oradan oraya yuvarlanmış.

    YanıtlaSil
  4. Ayy nefret ettim kadından sabah sabah
    Bunlarında annelik anlayışı bu kadar işte!!!!1

    YanıtlaSil
  5. tee allahm yarabbım,tamam dikkatsizlik veya dalgınlık sonucu arabayı bi yerlere çarptın hadi gene dikkatsizlik sonucu çocugun güvenliği için arabanın içindeki kemeri bağlamadın ama telefonu elinden düşürmemek nedir? kesinlikle anneliğe giriş sınavı falan yapılmalı bu tip insanlara

    YanıtlaSil
  6. Çocuk düşsün yere yeter ki telefona bişey olmasın demiş kadın sanırım :)


    http://ebrueliacik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. İnanın ürperdim. Çok özür diliyorum bu konu da çok duygusalım, ağır konuşmamak için çok zor tutuyorum kendimi. Bu cinsleri anne yapan da kabahat!.. İş cici giyinmekle, manken gibi olmakla bitmiyor. Ebru Bayrak'a katılıyorum. Çocuk düşerse düşsün de telefona birşey olmasın denmiş, hakikatten pes.. Hem beceriksiz hem merhametsiz...

    YanıtlaSil
  8. ben olsam ( Allah korusun ) çoktan telefonu fırlatmış atmış , vicdan azabıyla gözlerim dolmuştu , hiç dayanamam bebişime , kıyamaammm , bu arada blogun gün geçtikçe dahada güzelleşiyor , tebrikler canım :)
    kibelem.blog

    YanıtlaSil
  9. bu ne ya !!!! boyle bir sey olabilir mi ? ya sahi boyle sorumsuz anneler için cocuk yapma engeli konulamazmi acaba ??? hiç bir anne dort dortluk diyildir, ama bu kadarida pes y-ani !!! bebis resmen beyin ustune dusuyor ve hala telefonu elinden dusurmemek için buyuk bir gayret gostermekteler ! woaw ! ne zeka yaaa ...!

    YanıtlaSil