İzleyiciler

19 Kasım 2012 Pazartesi

LCW PENTİ CECİLE REXONA VE NIVEA

S.A HERKESE.BAKALIM BUGÜN NELER ALMIŞIM.HAFTADA İKİ GÜN SABAHTAN AKŞAMA KADAR KURSDA OLDUĞUM İÇİN KOLTUK ALTI DEOLARA TAKMIŞ DURUMDAYIM.TOPLU ORTAMLARDAKİ TER VE AĞIZ KOKUSUNDAN NEFRET EDİYORUM.MİLLETTEN KOKU ÇIKTIKCA BANA AFAKANLAR BASIYOR.EMİNİM SİZDE AYNI DUYGULARI HİSSEDİYORSUNUZDUR.SABAH KALK DUŞUNU AL.DEONU SÜR ,TEMİZ KIYAFETLERNİ GİY ,PARFÜMÜNÜDE SÜR TAMAMDIR.HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIM AKŞAMA KADAR TER KOKUSU DUYMAM DERKEN YAN TARAFTAN TER KOKUSU AĞIZ KOKUSU BURAM BURAM.ADALETMİ ŞİMDİ BU ? HATUN KOKTUĞUNUN FARKINDA BİLE DEĞİL.ALIŞIK TABİ BAKTERİLERİYLE YAŞAMAYA HİÇBİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ SOSYAL SOSYAL TAKILIYOR.İÇİM KALKTI, BAŞIMA AĞRILAR SAPLANDI.KALABALIK ORTAMLARI BU YÜZDEN PEK SEVMİYORUM.KİŞİSEL TEMİZLİĞİNE DİKKAT ETMEYİP KALABALIĞA KARIŞAN TER KOKAN AĞZI KOKAN BENCİLLER BU SÖZLERİM SANA. DUYDA DİKKAT ET AZICIK.NEYSE BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR GÖRÜŞÜRÜZ BYE BYE.

10 yorum:

  1. Haklısınız ama ben kesinlikle koltuk altı roll on kullanımına karşıyım,tv de çıkan bi doktordan duymuştum meme kanserinin en büyük sebeplerindenmiş.Ama günlük duş alındıktan sonra ter kokmaz yada koltuk altını günlük sabunlu su ile yıkamak bile yeterli olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BİLGİ PAYLAŞIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ;)

      Sil
  2. yazıyı okurken hem güldüm hemde nedir insanların bu hali diye düşündümm.siz yine iki gün bn 5 gün boyunca kurstayım ve malesef bu durum yüzünden kimseye yakşamıyorummm :)o kadar imkan roll on deodrant dolu piyada suyumuz da çok şükür ama insanlar temiz olmayı küçüklükten öğrenememşse herşey boşş?bizim gibilerde burnunu tıkayarak yaşamak zorunda kalıyor malaseffff..

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim.Ben de işim gereği hergün o otobüste bir takım insanlarla yolculuk yapıyorum.Adam öyle bir hohluyor ki arka koltuktan gelen koku midemi kaldırıyor.Kimi de öyle bir ter kokuyor ki ayların yılların birikimi olduğu belli oluyor maalesef toplumumuz buna önem vermiyor.Yurtta pek çok kız tanımıştım ,dışarıdan bakınca kokoş,süslü ama terli kıyafetlerini kurutup tekrar giyen kendini parfümle yıkayan aklıma geldikçe tiksinirim.

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım benim :))
    hepsi birbiirnden güzel :))

    YanıtlaSil
  5. yıllardır deo sticksiz bir duş sonrası düşünülemez benim için.umarım yoktur bir zararı.şimdi parabensiz falan filan çeşitleride çıktı.
    lcw pisili çoraptan bende de var,güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  6. hepinize yorumlarınız için teşekkürler canlarr =)

    YanıtlaSil
  7. Öyle bir noktaya temas etmişsin ki yalnız değilim dedim şükür :) Market kasiyerlerinden minübüste yanıma oturanlardan Allahım hiç unutmam gül gibi kız pazar tezgahında kokudan beni bayıltıyordu az daha :( Söylesen olmaz sussam gönlüm razı değil modunda kaçıyorum oralardan :) güle güle kullan canım aldıklarını misss yapsınlar seni :)

    YanıtlaSil
  8. ewet ya, sabahları geveze hep söyler:) deodorant diye bir şey var diye ama kimi insanların halen bundan haberi yok sanırım:)
    bir de Bay J'nin bahsini ettiği, parfüm banyosu yapıp bir gün daha duş almasam olur diyenler de varmış:) Bu ikinci gruptan birini henüz tanımadım ama ilk bahsi geçenlerle yazın hep karşılaşıyoruz:)
    sevgiler
    http://styleglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil