İzleyiciler

21 Kasım 2012 Çarşamba

DİYETİSYEN TAVSİYELERİ

Cold and dry weather during the winter months to protect your skin and strengthen your immune system a little weak falling detox programs can feel better about yourself. Three to four days to apply yourself to this program rested, more energetic, healthier, more regularly you will find that you will feel and losing sleep. Detox tea can be prepared as follows: Two tablespoons of cinnamon, six cloves of garlic, a tablespoon of anise, two tablespoons of blueberries, welded one and a half liters of water for five minutes. By adding half a teaspoon of honey a day you can drink four or five cups. Of course, the amount of water you need to take the most important detox reclaim day.
Kış aylarında havaların soğumasıyla kuruyan cildinizi koruyacak ve biraz zayıf düşen bağışıklık sisteminizi güçlendirecek detoks programlarıyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Üç ila dört gün uygulayacağınız bu programla kendinizi dinlenmiş, daha zinde, daha sağlıklı hissedeceksiniz ve uykularınızın daha düzenli olduğunu göreceksiniz. Detoks çayını şöyle hazırlayabilirsiniz: İki kaşık tarçın, Altı diş sarımsak, Bir yemek kaşığı anason, İki yemek kaşığı yaban mersini, Bir buçuk litre suda beş dakika kaynatılacak. İçine yarım çay kaşığı bal ekleyerek günde dört beş bardak içebilirsiniz. Tabi en önemli detoks günlük almanız gereken su miktarını düşürmemenizdir.
Unable to gain weight CAUTION! Weight gain or health-related problems for a long time due to your diet may have done veremeyişinizin. After the meal, sweet cravings, constant feeling of hunger, irritability states when you're hungry, you're hungry you feel like your blood pressure to drop, and love, night snacks, water works if I define, as well as many regional fatten There may be a health problem you do not know in the complaint. If you are having any complaints consult a doctor before starting this diet, it would be fully in place. Complaints are some of the reasons may include: Energy it takes to lose weight in order to lower the metabolic rate will slow slow. Genetics of excess weight is important. His parents are overweight, one of the nineties percent chance of becoming disorder felt constant hunger hormone insulin. The thyroid glands are not working well, more weight gain is inevitable. When I was little gained wrong eating habits (I have had enough food bitirtme said, but your efforts forced child) can lead to a permanent fault in nutrition. Polycystic ovarian syndrome and insulin resistance in women with abdominal bloating, carbohydrate consumption, desire, weight gain and weight loss may experience difficulty. Of course, stress, depressive states, extreme nervousness situations, such as loneliness, desire to binge eating, such as psychological factors may disrupt the appetite. All of them checked by a doctor to be able to pass protect and healthy weight will benefit.
KİLO VEREMEYENLER DİKKAT! Kilo almanızın ya da uzun süre diyet yapmanıza rağmen veremeyişinizin nedeni sağlıkla ilgili problemleriniz olabilir. Yemekten sonra tatlı isteği, sürekli açlık duygusu, acıkınca sinirlilik halleri, acıkınca tansiyonunuzun düşmesi ve bayılacak gibi hissetmeniz, gece atıştırmaları, su içsem yarıyor tanımlamaları, bölgesel yağlanmalar gibi birçok şikayetin altında bilmediğiniz bir sağlık problemi yatıyor olabilir. Bu şikayetlerden birini yaşıyorsanız diyete başlamadan önce bir doktora başvurmanız tam yerinde bir davranış olacaktır. Şikayetlerinizin nedenlerinden birkaçı şunlar olabilir: Metabolizma hızınız düşükse yavaş enerji harcayacağınız için kilo vermenizde yavaş olacaktır. Fazla kilolarda genetikte önemlidir. Anne babası kilolu olan birinin kilolu olma ihtimali yüzde doksanlardadır. İnsülin hormonu bozukluğundada sürekli açlık hissedilir. Tiroid bezleri iyi çalışmıyorsa fazla kilo almanız kaçınılmaz olur. Küçükken kazanılan yanlış beslenme alışkanlıkları (doydum dediği halde çocuğunuza zorla yemeğini bitirtme çabanız) kalıcı bir beslenme hatasına yol açabilir. Polikistik over sendromu ve insülin direnci olan kadınlarda karın bölgesinde şişkinlik, karbonhidrat tüketme isteği, kilo alımı ve kilo vermede zorlanma yaşanabilir. Tabi stres, depresif haller, aşırı sinirlilik durumları, yalnızlık gibi psikolojik faktörler iştah kesebileceği gibi aşırı yeme isteğide doğurabilir. Bütün bunlardan korunabilmek ve sağlıklı kilo verebilmek için doktor kontrolünden geçmeniz yararınıza olacaktır.
ÖNCE DOĞRU BESLENMEYİ ÖĞRENELİM En doğru kilonuzu sabah aç karnına tartıldığınızda anlarsınız. Gün içinde yediklerinizle orantılı olarak kilonuzda küçük sapmalar olabilir. Sevdiğiniz yiyeceklerden küçük porsiyonlardada olsa mutlaka yiyin. Ne kadar uzak durmaya çalışırsanız o kadar çok canınız isteyecektir. Yemek yerken mümkün olduğu kadar çok çiğneyin, küçük lokmalar alın, her lokmadan sonra çatal kaşığınızı bırakın. Arkadaş toplantılarına giderken çok yeme ihtimaline karşı çok aç gitmeyin.Alkol kullanmamaya çalışın. Gün içinde yediklerinizi kotrol etmenin en iyi yollarından biri yediklerinizi not etmektir. Böylece gerçekten neler yediğinizi daha iyi görür ve ona göre önlem alırsınız. Acıktığınız durumlarda direk kalorili besinler almak yerine çiğ yeşil sebzelerle açlığınızı yatıştırdıktan sonra normal öğününüzü yiyin. Mümkünse güne gülerek ve pozitif başlamak , kendinizi önemli hissetmek motivasyonunuz açısından olumlu bir davranıştır. SEVGİLER... dikisilemoda.blogspot.com

1 yorum:

  1. ara öğünleri arttırmak, yemeğe saldırmamak.. akşam yemeğini geç yememek ve çok asılmamak.. beyaz ekmek tüketmemeye çalışmak..
    vs..vs.. ama uygulayabilene malesef :(

    YanıtlaSil