İzleyiciler

2 Ekim 2012 Salı

!!! BUNLAR GERÇEK İNSANMIŞ !!!

BU KIZCAĞIZ 19 YAŞINDA 1.58 BOYUNDA VE 40 KG AĞIRLIĞINDAYMIŞ.ADI ANASTASİYA SHPAGİNA VE UKRAYNA'LIYMIŞ.KENDİNİ JAPON ÇİZGİ FİLM KARAKTERİ OLAN ANİME'LERE BENZETMİŞ.AMAN AMAN BİZİM KIZDA BUNU GÖRÜP BENDE ANİME OLUCAM DERSE NE YAPARIM.YOK YOK OLMAZ HERHALDE BİZİM KIZ ANASI GİBİ BOĞA BURCU.ONUN ANİME HEVESİ ANCAK BENİM REJİMLERİM GİBİ ÜÇ GÜN SÜRER.YOK YOK BİZDEN ANİME FALAN OLMAZ.

9 yorum:

  1. Ben de gazatede gördüğümde inanamadım..cansız manken zannettim.. kendine yazık etmiş. hiç güzel olmamış...görünce korktum :)

    YanıtlaSil
  2. bırrak ya Rab bim hayırlı kararlar almayı nasip etsin herkese çizgi film karekteri olmk için 30 kere bıçal altına yatmış anam ben 2 çocuk doğurdm öldüm bittim:))

    YanıtlaSil
  3. Aaa şaşırdım gerçekten. Sanki gerçek değil de bir çizgi film kahramanı. Ben de bir boğa olarak şaşırdım kaldım bu işe:) Benden de anime olmaz:P))) hehe.. Porselen makyaj, iri göz lensler, bir de 40 kilo ya ondan kafası biraz daha büyük görünüyor sanırım.. ne bilim atıyorum işte.. anlamaya çalışıyorum yapılanı:)))

    YanıtlaSil
  4. YORUMLARINIZDA ÇOK HAKLISINIZ KIZLAR.KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE

    YanıtlaSil
  5. Bunların birde barbie versiyonları var... Çok yapay duruyor , oyuncak gibi adeta:/

    YanıtlaSil
  6. Ben de gazetede gördüm You Tube videolarını görünce gerçekliğine inandım:) Anime makyajı yapıyordu kendisi gözlerime inanamadım:))

    YanıtlaSil
  7. şaka sandım başta
    Rabbim akıl fikir versin
    hangi mantıkla bunu yapmış acaba
    güzel olmak yerine korkunç olmuş

    YanıtlaSil
  8. şaka olmalııı:S:S Rabbim korusun ya böyle olacağıma doğum kilolarımı veremem 70 kilo kalırım arkadaş

    not:gene de vereyim ama :D

    YanıtlaSil
  9. Bende sizlere katılıyorum.korkunç olmuş.en kötüsü ise kendini güzeli zannetmesi

    YanıtlaSil